Ga naar de inhoud van deze pagina Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Vorige pagina

Raadscommissie

donderdag 24 juni 2021

19:00 - 22:30
Locatie

Digitaal

Voorzitter
P. Ligthart
Toelichting

LET OP: de vergadering is - i.t.t. wat eerder verwacht werd - DIGITAAL.

Agendapunten

 1. 0

  Mevrouw Groot en de heer Houtsma hebben zich aangemeld om met de raadscommissie in gesprek te gaan over de Tuinstraat 33 in Hauwert.

 2. 1
  Opening - 19:30
 3. 2

 4. 3

  Bij dit agendapunt kunnen inwoners of vertegenwoordigers van een organisatie inspreken over zaken die zij onder de aandacht van de gemeenteraad willen brengen. Inspraak die gaat over onderwerpen die op de agenda staan gebeurt bij het agendapunt over dat onderwerp.

 5. 4

 6. 5

  Op de Toezeggingen- en motielijst wordt bijgehouden wat de stand van zaken is van toezeggingen die het college aan de commissie of gemeenteraad heeft gedaan. Ook de door de gemeenteraad bijgehouden moties zijn hier terug te vinden.


  Er zijn thans geen toezeggingen of moties waarvan het college voorstelt om deze af te voeren.

 7. 6

  Deze Bestuurlijke termijn agenda, voor de periode juni 2021 – 2022, is een voorstel van het college aan het presidium. In de rechterkolom staan de wijzigingsverzoeken van het college, waar het presidium over gaat besluiten (rood = schrappen; geel = verplaatsen; groen = toevoegen).


  De Bestuurlijke termijn agenda is ter kennisname.

 8. 7

  Het college moet de raad de informatie te verschaffen die hij nodig heeft voor de uitoefening van zijn controlerende, kaderstellende en volksvertegenwoordigende taken. Een van de wijzen waarop dit gebeurt is door het actief verstrekken van informatie aan de raad.

 9. 8
  RAADSBREED - 19:50
 10. 9
  Sluiting - 22:30