Ga naar de inhoud van deze pagina Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Vorige pagina

Commissie Ruimte

donderdag 20 juni 2019

19:00 - 21:45
Locatie

Raadzaal (MBG06)

Voorzitter
P. Ligthart
Toelichting

LET OP: De vergadering start om 19.00 uur in de raadzaal. De drie commissies vergaderen raadsbreed t/m ag.pt. 03. Daarna vergaderen de drie commissies afzonderlijk verder.
De aangegeven tijden zijn richttijden.

Agendapunten

 1. 1
  Opening - 19:00
 2. 2

 3. 3

  Het college stelt de raad voor om de Programmarekening 2018 vast te stellen en doet een voorstel voor de resultaatsbestemming.

 4. 3.A
  PAUZE - 19:45
 5. 4
  Heropening en vaststelling agenda vanaf pt. 4 - 20:00
 6. 5

  Bij dit agendapunt kunnen inwoners inspreken over zaken die zij onder de aandacht van de gemeenteraad willen brengen. Inspraak die gaat over onderwerpen die op de agenda staan gebeurt bij het agendapunt over dat onderwerp.

 7. 6

  Op verzoek van het college zal er een inleidende presentatie over het raadsvoorstel parkeren gehouden worden. Eventuele insprekers over dit onderwerp komen bij agendapunt 7 aan het woord.

 8. 9

  Op de Toezeggingen- en motielijst wordt bijgehouden wat de stand van zaken is van toezeggingen die het college aan de commissie of gemeenteraad heeft gedaan. Ook de door de gemeenteraad bijgehouden moties zijn hier terug te vinden. Op deze lijst zijn alleen die moties en toezeggingen terug te vinden die met een actie of een informatienota kunnen worden afgedaan. Raadsvoorstellen worden aan de Lange termijnagenda (LTA) toegevoegd. De commissie geeft aan of die akkoord is met de afdoeningsvoorstellen.

 9. 10

  Bij dit agendapunt geeft het college korte / bondige informatie over verschillende onderwerpen die voor de commissie van belang kunnen zijn.

 10. 11
  Sluiting - 21:45