Ga naar de inhoud van deze pagina Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Vorige pagina

Commissie Ruimte

donderdag 13 juni 2019

19:00 - 22:45
Locatie

Raadzaal (MBG06)

Voorzitter
P. Ligthart
Toelichting

LET OP: De vergadering start om 19.00 uur in de raadzaal. De drie commissies vergaderen raadsbreed t/m ag.pt. 03. Daarna vergaderen de commissies Ruimte en B&M gezamenlijk verder voor ag.pt. 04.
De aangegeven tijden zijn richttijden.

Agenda documenten

Agendapunten

 1. 1
  Opening (door L. Plekker, voorzitter Commissie B&M, tot 20:15. uur) - 19:00
 2. 2

 3. 4.a
  PAUZE - 20:15
 4. 5
  Heropening door P. Ligthart: vaststelling agenda vanaf pt. 5 - 20:30
 5. 6

  Bij dit agendapunt kunnen inwoners inspreken over zaken die zij onder de aandacht van de gemeenteraad willen brengen.

 6. 7

  Met een bespreeknotitie peilt de indiener de mening van de commissie over een bepaald onderwerp. De indiener kan daarna bepalen wat de vervolgstappen zijn. In dit geval willen D66, GemeenteBelangen en PW2010 de mening van de commissie over Bebouwing achter het lint.

 7. 8.a

  De indieners van de bespreeknotitie willen de commissie graag informeren over de uitgangspunten die aan de basis liggen van hun bespreeknotitie. Daarover wordt een presentatie gegeven.

 8. 8.b

  Met een bespreeknotitie peilt de indiener de mening van de commissie over een bepaald onderwerp. De indiener kan daarna bepalen wat de vervolgstappen zijn. In dit geval willen GroenLinks, PW2010 en PWF de mening van de commissie over "Naar een nieuwe economie".

 9. 10

  Via het integraal beheerplan kapitaalgoederen bepaalt de gemeenteraad hoe de openbare ruimte eruit ziet en onderhouden wordt. Ook bepaalt de gemeenteraad wat het onderhoud mag kosten. In dit geval stelt het college voor om het beheerplan vast te stellen en om het onderhoudsniveau op C vast te stellen. Verder wil het college de geplande reservering kapitaalgoederen toevoegen aan het onderhoudsbudget.

 10. 11
  Sluiting - 22:45